OVER MUNTENBAREN.NL

Wij hebben al enige jaren de website Maple Leaf.nl; speciaal opgericht om consumenten, verzamelaars en beleggers te informeren met betrekking tot alles wat er allemaal gaande is rond de goudenzilverenplatina en palladium Maple Leaf munten. Op deze website komt u dus allemaal informatie tegen over het kopen van Maple Leaf munten, maar ook over andere aspecten die te maken hebben met de edelmetalen munten worden hier besproken. Deze informatieve website kan hierdoor voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als bron voor het aanschaffen van uw Maple Leaf munten.

Nu zijn we echter op een punt gekomen dat we willen gaan uitbreiden. Na de Corona uitbraak zijn alle edelmetalen stevig in de lift gekomen en zien wij een grote aanvraag naar info over edelmetalen.
Ook is de vraag naar edelmetaal erg groot geworden, dus waren wij van mening dat dit het juiste moment is om uit te breiden.

Mocht u vragen of suggesties hebben over de site, of zoekt u een product welke niet op onze site te vinden is; laat het ons weten!
Daarnaast is onze site volledig in ontwikkeling, dus blijft u zeker terugkomen om al het andere nieuwe te bekijken.

Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website.

Het ‘Munten Baren’ team.